Nya speldatum för Sveriges EM matcher 2021

Det är nu nya speldatum för Sveriges EM matcher 2021. Här följer de nya datumen och TV tiderna som gäller för matcherna mot Spanien, Slovakien och Polen.

Nya speldatum för Sveriges EM matcher 2021

Nya speldatum för Sveriges EM matcher 2021

På grund av Coronapandemin har ju EM i fotboll flyttats fram ett helt år. De nya speldatumen som UEFA nu har bestämt är dessa:

14 juni Spanien – Sverige kl 20.45 spelas på Estadio San Mamés (Spanien)
18 juni Sverige – Slovakien kl 15.00 spelas på Aviva Stadium (Irland)
23 juni Sverige – Polen kl 18.00 spelas på Aviva Stadium (Irland)

Det är alltså den 14 juni, 18 juni och 23 juni 2021 som Sveriges öde skall avgöras om vi tar oss vidare från gruppspelet eller inte. Nedan kan ni läsa lite mer om respektive match.

Oddsen hittar ni hos Unibet

Spanien – Sverige

Detta är den svåraste matchen i gruppspelet. Spanien är stora favoriter att vinna gruppen. Vi har ofta svårt mot Spanien på bortaplan och här får vi vara mycket nöjda om vi klarar ett oavgjort resultat. Speltips: Spanien vinner.

Sverige – Slovakien

Slovakien visade i Playoff spelet att de är ett bra fotbollslag och återfinns på 33:e plats i världsrankingen. Det kommer inte bli någon lätt match men Sverige är favoriter och bör vinna denna matchen. Speltips: Sverige vinner.

Sverige – Polen

Även detta blir en tuff match mot ett på pappret jämnstarkt lag med oss. Poler är nr 19 i världen och Sverige återfinns på 20:e plats. Tills skillnad från oss så har Polen en världsstjärna i Robert Lewandowski som mycket väl kan bli skyttekung i EM 2021. Men totalt sett är Sverige jämnare och just det tror vi är viktigt i ett mästerskap med många matcher på kort tid. Speltips: Sverige vinner.

Med tanke på att coronapandemin inte ännu är över kan det bli ytterligare nya speldatum för Sveriges EM matcher 2021. Om det blir så uppdaterar vi med det eller så läser man om det direkt på Fotbolls-em2021.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *