Speltips EM kval 15 november 2019 Rumänien – Sverige

Här listar vi alla bra speltips på EM kvalet den 15 november 2019. Då spelar Sverige mot Rumänien och det är givetvis den mest intressanta matchen men även Norge – Färöarna och Spanien – Malta spelar samtidigt.

Speltips EM kval 15 november 2019 Rumänien - Sverige

Speltips Rumänien – Sverige

Visst finns det möjlighet till att detta skall kunna bli en rolig och målrik match. Men frågan är om det är så troligt. Sverige går till EM om vi klarar oavgjort. Och då handlar det i första hand om att hålla nollan. Och är det något Sverige är bra på så är de att defensiven i sina bästa stunder håller världsklass. Det visade vi i fotbolls VM 2018. Och det är även defensiven som skall ta oss långt i EM slutspelet 2020. Ett försiktigt speltips på Rumänien – Sverige den 15 november 2019 blir därför under 2.5 mål till oddse 1.56 hos Unibet.

Speltips Norge – Färöarna

När det gäller matchen mellan Norge och Färöarna handlar det inte om att ge ett speltips på vem som vinner. Det gör givetvis Norge. Att de skall vinna till oddset 1.07 är inte intressant om inte man bygger en trippel eller fler säkra matcher och tar med den.

Däremot är det mycket intressant att spela på att hemmalaget gör över 2.5 mål till oddset 1.54 hos Unibet. Det tycker vi låter som ett bra speltips!

Speltips Spanien – Malta

Här är det ännu mindre ide att spela på 1X2 marknaden då Spanien står i 1.01 ggr pengarna. Här gäller det att hitta något annat att spela på. Det vi har fastnat för är att spela på under 4.5 mål. Där hittar vi oddset 2.25 hos Unibet. Förra gången lagen möttes slutade den 2-0 till Spanien och de har en inställning att göra det som krävs men inte så mycket mer. Att de skulle dundra på 100% och vinna med 8-0 känns därför inte så troligt.