Spaniens Trupp till Fotbolls EM 2021 uttagen

Luis Enrique som är förbundskapten har nu tagit ut Spaniens Trupp till Fotbolls EM 2021. Det är en 26 man stark trupp som kommer få representera Spanien i Fotboll EM.

Spanien möter Sverige i sin första EM match den 14 juni kl 21:00

Spaniens Trupp till Fotbolls EM 2021

Spaniens trupp till Fotbolls EM 2021

Här följer den 26 man starka truppen som Gerard Moreno har skickat in. Den slutliga truppen ska vara klar 1 juni men dessa är de troliga spelarna i truppen.

Målvakter:
David De Gea (Manchester United)
Robert Sánchez (Brighton)
Unai Simón (Athletic Bilbao)

Kommentar målvakter: David De Gea har varit förstemålvakt länge i Spanien men utmanas nu främst av Unai Simon som fick stå de senaste VM-kvalmatcherna. De Gea har dessutom sviktat i sin form i Man Utd där han tappat sin plats. Vi tror på Simon mellan stolparna i början av EM.

Backar:
Jordi Alba (Barcelona)
Pedro Porro (Sporting)
Eric García (Man City)
Diego Llorente (Real Sociedad)
Íñigo Martínez (Athletic Club)
Sergio Ramos (Real Madrid)
José Gayà (Valcencia)

Kommentar backar: Sergio Ramos är den store härföraren i försvaret som är given i mitten. Han har dock varit en del skadad men hoppas bli spelklar till EM. Även Jordi Alba på vänsterkanten är given. De övriga platserna är öppna och vi får se vem som får mest speltid i EM.

Mittfältare:
Sergio Canales (Real Betis)
Rodri (Manchester City)
Koke (Atlético Madrid)
Bryan Gil (Eibar)
Ferran Torres (Man City)
Sergio Busquets (Barcelona)
Mikel Oyarzabal (Real Sociedad)
Thiago (Liverpool)
Marcos Llorente (Atletico Madrid)
Fabián Ruiz (Napoli)

Kommentar mittfältare: Det vimlar av skickliga mittfältare i Spanien och här har förbundskapten en uppsjö av duktiga spelare att välja bland. Thiago i Liverpool har spelat upp sig och kanske kan ta en av platserna på mitten. Även Busquets och Rodri ligger nära till start.

Anfallare:
Gerard Moreno (Villareal)
Alvaro Morata (Atletico Madrid)
Dani Olmo (Leipzig)
Pedri (Barcelona)

Kommentar Anfallare i Spaniens Trupp: Morata är den givne centerforwarden även om han sviktat lite i form det senaste. Men vi får se vilka som till slut får spela i Spaniens trupp till EM.

Spela på EM med en av de bästa sportbonusarna hos Tipwin. Just nu får nya spelare 100% upp till 1000 kr i bonus. Till Tipwin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *