Välj spelbolag med spellicens vid spel på EM och VM

Det är viktigt att välja spelbolag med spellicens i Sverige när man spelar på EM eller VM. Oavsett vilken sport det handlar om som ex Fotboll, Handboll, Ishockey, Basket eller någon annan.

Att spela på odds i Sverige innebär att man numera spelar tryggt och säkert även om man inte väljer att spela hos Svenska Spel. Alla spelbolag med spellicens i Sverige har nu ett stort ansvar mot oss spelare. Alla bolag med licens är dessutom under övervakning av Spelinspektionen (f.d Lotteriinspektionen).

Välj spelbolag med spellicens vid spel på EM och VM

Här följer de bästa spelbolagen med svensk spellicens

Det finns idag många spelbolag som har spellicens i Sverige och listan med bolag ökar hela tiden. Några saker är dock samma och det är vilka som är de bästa spelbolagen att spela hos. Detta ser ni nedan:

Spelbolag med licens top 3
1. LeoVegas – Ett av de bästa spelbolagen med bra bonus och riktigt bra kampanjer! Här spelar di direkt med hjälp av BankID!
2. Bet365 – Bästa spelbolaget av dem alla. Har flest odds före match och flest liveodds samt gratis livestreaming!
3. Betsson – Bra betting i mobilen och ett stort utbud av liveodds.

Man kan alltså med fördel välja någon av dessa spelbolag oavsett om man vill spela på fotbolls EM eller VM lika väl som Premier League. Givetvis även Allsvenskan, La Liga, Bundesliga, Serie A. Men även hockeyligor som SHL och NHL. Kort och gott allt spel skall ske hos spelbolag med licens i Sverige!

Att välja spelbolag utan licens = Farligt

Om man mot förmoda skulle vilja spela hos ett spelbolag utan en svensk spellicens skall man fundera över följande:

1. Vinsterna är inte skattefria. Om man spelar hos ett spelbolag som inte har licens är det 30% skatt på vinsterna som skattas som inkomst av kapital. Skulle man dessutom strunta i att ta upp det i sin deklaration kan man få ytterligare 40% i skattetillägg. Det vill man inte råka ut för.

2. Dessa spelbolag står inte under övervakning av spelinspektionen. Det innebär att det vid problem inte finns någon instans att vända sig till då man inte skulle fått spela här från början ens. Räkna med att det kan bli problem att få ut vinsterna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *