Odds på Top Goalscorer i Euro 2024

Vi har samtliga odds på Top Goalscorer i Euro 2024 och bland de hetaste kandidaterna att bli skyttekung i EM hittar vi Kylian Mbappe, Harry Kane, Christiano Ronaldo och Romelu Lukaku.

Odds på Top Goalscorer i EM 2024

Skyttekung i EM 2024 – Favoriterna

Spelbolagen har fyra riktigt stora kandidater till att bli skyttekung i EM 2024 och det är som sagt Kylian Mbappe, Harry Kane, Christiano Ronaldo och Romelu Lukaku. Alla har en rimlig vinstchans men vi ska titta på oddsen och se vilket som är det bästa speltipset på EMs skyttekung.

Kylian Mbappe är som vanligt den som spelbolagen ger störst chans att vinna skytteligan i EM och därmed det lägsta oddset. Han är den bästa spelaren i EM och han kommer göra många mål då vi tror att Frankrike går långt i EM. Det som ändå talat emot honom är att Frankrike har en svår grupp och att det är flera andra offensiva spelare i laget som kommer göra mål.

Harry Kane är den som i första hand utmanar Mbappe och han har många bra egenskaper som gör honom till en notorisk målskytt. Han har precis som Mbappe lagkamrater som kommer göra en del mål som Bellingham och Foden. Men samtidigt har England en lättare grupp och kommer troligtvis gå långt i fotbolls EM.

Christian Ronaldo är alltid att räkna med och att han kommer göra mål i EM är givet. Men han är inte lika bra som förr. Det som ändå talar för honom är att det är i första hand han som ska göra målen i Portugal och de har en enkel grupp.

Romelu Lukaku var den som gjorde flest mål i EM kvalet där han gjorde 14 mål på bara 8 matcher. Ett facit som ingen av övriga Top Goalscorer kandidater i Euro 2024 ens var i närheten av. Han har fördelen av att vara Belgiens store målskytt och att de har en enkel grupp. Sen är frågan hur långt Belgien går i EM men till åttondelsfinal i EM tar de sig definitivt och det kan faktiskt räcka.

Odds Top Goalscorer i EM 2024

Här hittar ni bästa odds på skyttekung i EM slutspelet i Tyskland.

Kylian Mbappe bästa odds 5.00 hos Bet365
Harry Kane bästa odds 5.50 hos Unibet
Christiano Ronaldo bästa odds 12.0 hos Bet365
Jude Bellingham bästa odds 14.0 hos Bet365
Oliver Giroud bästa odds 20.0 hos Bet365
Romelu Lukaku bästa odds 20.0 hos Bet365
Antoine Griezmann bästa odds 25.0 hos Bet365
Bukayo Saka bästa odds 28.0 hos Bet365

Men man kan även betta på vinnare av EM som är ett ännu större spel hos spelbolagen. Odds för detta hittar ni nedan.

Som ni ser är det Bet365 som har bäst odds på EM vinnarna!