Speltips – England vinner fotbolls EM 2024

Vi har ett speltips på att England vinner Fotbolls EM 2024 och vi ska titta på oddsen och analysera deras chanser till EM guld 2024. Vi ger England hela 25% chans att vinna EM när vi har tittat på spelartrupper och tidigare resultat inför EM. Vad kan man då betta på England och göra ett bra bet?

Speltips - England vinner fotbolls EM 2024

Englands vinstchanser

Först och främst är det värt att notera att 25% är vår bedömning, och det ska sägas att detta är en mycket hög siffra och den kanske inte alls stämmer överens med din bedömning. Du måste själv göra det jobbet och komma fram till vilket lag som är favorit och hur troligt det är att de vinner EM. Hos oss är England favoriter och vi tror på dem stenhårt.

Om 25% är en riktig bedömning innebär det att vi kan spela på England till 4 ggr pengarna och göra ett bra bet!

Fotbollem.com

När du har gjort din analys kan du kolla in på Betsmarts oddstabell och se till vilket odds du kan betta och fortfarande göra ett bra spel. Det är viktigt att göra denna analys om man ska bli en vinnare på sportsbetting i det långa loppet.

Lägg ditt spel tidigt

Något som vi tycker är viktigt för att få bra odds på favoriterna är att man lägger sitt spel tidigt. England som är en av de stora favoriterna kommer att få ett lägre odds ju närmare turneringen vi kommer. Allra bäst odds får man flera månader innan folk har börjat betta på dem som vinnare av EM slutspelet.

Tror man istället på en outsider i EM så kan man definitivt vänta med att lägga sitt spel. Oddsen på dem brukar gå upp och det kan de flera hundra ggr pengarna om en av dessa skulle gå hela vägen och ta EM guld. Men det är inte speciellt troligt.

Här hittar ni aktuella vinnarodds på EM 2024.

Bäst odds på England finns just nu hos Unibet

Räkna ut ditt eget vinnarodds på England

För att beräkna sannolikheten för att England vinner EM kan du göra följande: Du tror på en 25% chans för England att vinna. Det motsvarar oddsen 0,25 (25/100).

Beräkna det spelbara oddset: För att göra ett bra bet behöver oddset vara högre än sannolikheten. Det beräknas som 1 / sannolikhet. I vårt fall blir det 1 / 0,25 = 4.

Detta innebär att oddsen måste vara högre än 4.00 för att göra ett fördelaktigt spel på att England vinner EM. Om man tror på 25% vinstchans som vi gör. Detta är ett enkelt sätt att utvärdera om oddsen du får är spelbara eller inte.

Du använder samma metod om du ex vill jämföra odds på Allsvenskan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *