Kampen om Skytteligatiteln i EM 2024: Mbappé mot Kane

Kampen om Skytteligatiteln i EM 2024 även kallad Golden Boot-titeln, som tilldelas turneringens främsta målskytt, står enligt alla experter mellan Kylian Mbappe och Harry Kane.

Kampen om Skytteligatiteln i EM 2024: Mbappé mot Kane

Mbappé: Det Franska Fenomenet

Vid blott 25 års ålder har Kylian Mbappé redan etablerat sig som en av de absolut största inom världsfotbollen. Med sin blixtrande snabbhet, kliniska avslut och fantastiska teknik har franka anfallaren potentialen att vinna Golden boot titeln i Euro 2024.

Spelbolagen har utsett Mbappé till favorit till att vinna skytteligatiteln, med oddsen 6.00 hos Unibet. Med en hel nations förväntningar på sina axlar kommer den franska superstjärnan att vara fast besluten att göra avtryck i turneringen och etsa in sitt namn i Europamästerskapets historia.

Kane: Englands Skyttekung

Den andra spelaren som spelbolagen tror kan bli skyttekung i EM 2024 är Harry Kane som leder anfallet för England, ivrig att utöka sin redan imponerande internationella målskörd. Bayern München anfallaren har bevisat gång på gång att han har en förmåga att hitta nätet, både med sin dödliga precision och sin styrka i luften.

Med oddsen 6.50 hos Bet365 är Kane strax efter Mbappé i kampen om Golden Boot titeln. Som Englands kapten och förste straffskytt kommer han att vara avgörande för deras förhoppningar om framgång i turneringen, och de Tre Lejonen kommer att förlita sig på honom för att leverera målen som kan föra dem till seger.

Utmanarna: Ronaldo, Bellingham, Giroud, Lukaku

Även om Mbappé och Kane kanske är favoriterna är de inte de enda som gör anspråk på skytteligatiteln. Fotboll är en sport av överraskningar, och det finns flera andra spelare som kommer att hoppas på att göra avtryck i turneringen.

Portugals Cristiano Ronaldo, med oddset 13.0 hos Unibet, är en evig målskytt som aldrig kan räknas bort. Englands stigande stjärna Jude Bellingham, med oddset 15.0 hos Unibet, har talangen och potentialen att göra sig ett namn på den internationella scenen under fotbolls EM 2024.

Samtidigt kommer erfarna spelare som Frankrikes Olivier Giroud och Belgiens Romelu Lukaku, båda med 21 ggr pengarna hos Unibet i odds att bli EMs bästa målskytt. De ska försöka använda sin långa erfarenhet för att leda sina lag till framgång i turneringen.

Här hittar ni en oddsjämförelse på EM i Tyskland.

Speltips Skytteligatiteln i EM 2024

Med Mbappé och Kane som solklara favoriter är det svårt att inte ha med dem i ett speltips. England har en lättare grupp och därför faller det naturligt att Kane har bättre chanser att vinna enligt oss!

Vill man hitta ytterligare ett namn är Romelu Lukaku ett mycket bra spel till tokhöga oddset 21 ggr pengarna.

Speltips skyttekung i EM 2024: Bästa spelen är Kane och Lukaku!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *