Speltips – Tyskland vinner fotbolls EM 2024

Fotbolls-EM 2024 är en fest för oss fotbollsälskare och en tid då vi får se några av Europas bästa lag tävla om EM guldet. Vi ska ta och titta på värdnationen och en av de stora favoriterna Tyskland i vårt speltips.

Speltips - Tyskland vinner fotbolls EM 2024

Speltips – Tyskland vinner fotbolls EM 2024

Ett lag som många experter tippar gå långt i EM är Tyskland. Tysklands starka fotbollstradition och imponerande lag gör dem till en av de hetaste favoriterna att ta hem turneringen. I vårt speltips ger vi svaret på varför Tyskland kommer vinna fotbolls-EM 2024. Tänk på att lägga ditt spel på ett spelbolag med svensk licens.

Starka spelare i alla lagdelar

Den stora anledningen till att vi tror att Tysklands kommer vinna fotbolls-EM 2024 deras otroligt starka trupp med spelare som är kapabla att göra skillnad i varje lagdel.

I backlinjen är Antonio Rüdiger en nyckelspelare som har imponerat både på klubbnivå med Real Madrid och i det tyska landslaget. Hans defensiva skicklighet och förmåga, styrka och förmågan att spela upp bollen gör honom till en pålitlig försvarsspelare.

På mittfältet hittar vi İlkay Gündoğan, en dynamisk mittfältare som har varit en viktig del av Manchester Citys framgångar under de senaste åren samt numera även i Barcelona. Hans förmåga att dominera mittfältet och hans förmåga att leverera avgörande passningar och mål gör honom till en nyckelspelare för Tyskland.

I anfallet finns Leroy Sane, en snabb och skicklig ytterforward som har förmågan att skapa chanser ut ingenting och göra mål på många olika sätt. Sane är en av de mest spännande anfallarna i europeisk fotboll och är en mardröm för motståndarna i EM.

Tysklands imponerande fotbollstradition

Utöver individuella spelares skicklighet har Tyskland en imponerande fotbollstradition som talar för deras framgång. De har tidigare vunnit fotbolls-EM tre gånger (1972, 1980 och 1996) och har också vunnit Världsmästerskapet fyra gånger. Detta visar på deras förmåga att prestera och hantera pressen som kommer med att vara favoriter. De har även goda chanser att vinna fotbolls VM 2026.

Speltips: Tyskland vinner fotbolls EM 2024

Med en stark trupp, imponerande individuella spelare och en rik fotbollshistoria är det inte svårt att se varför många tror att Tyskland har en bra chans att vinna fotbolls-EM 2024.

När du bettar ska du se till att spela där oddset här högst detta gäller oavsett om du bettar på EM eller vill spela på bästa odds på Premier League.

Bästa odds på Tyskland är 7,50 hos Unibet

Läs även våra speltips på England och speltips på Frankrike som vinnare av EM guldet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *