Betta på Österrike – Sverige i EM kvalet

Här har vi samlat flera intressanta speltips för dem som vill betta på Österrike – Sverige i EM kvalet. Detta är en på förhand ganska jämn match och det innebär många spelbara odds.

Betta på Österrike - Sverige i EM kvalet

Speltips Österrike – Sverige

Österrike – Sverige möts två gånger i EM kvalet och först ut är bortamatchen den 20 juni 2023 och därefter hemmamatchen den 12 september. Borta har vi en tuff uppgift där vi får hoppas att Sverige kan ta poäng. På hemmaplan är det bara seger som gäller om vi ska ha chans på direktplatsen till EM i Tyskland 2024.

Speltips 1: Båda lagen gör mål

Sett till de första matcherna så har Österrike släppt in mål i båda sina inledande matcher i EM kvalet:

2023-03-27 Österrike – Estland 2-1
2023-03-24 Österrike – Azerbajdzjan 4-1

Detta gör att vi tror att Sverige har goda chanser att få in minst ett mål på Österrike. Troliga resultat är 2-1 eller 1-1 om man vill tippa även på resultat.

Sverige inledde mot Belgien utan att göra mål men det blev hela 5-0 mot Azerbajdzjan och där såg vi tendenser till ett anfallsspel som lovar gott i matcherna mot Österrike.

Speltips 2: Flest hörnor/Flest inkast Österrike

Att Janne Andersson kommer vara nöjd med ett oavgjort resultat borta är helt givet. speciellt nu när vi tappade så stort mot Belgien. Det innebär att vi kan förvänta oss att Österrike kommer att höra spelet. Det innebär i sin tur att de kommer ha fler hörnor och fler inkast än Sverige. Detta kan kombineras på flera olika sätt.

Vilket spel som finns tillgängligt beror delvis på vilket spelbolag du bettar hos. Flest spel på EM finns normalt sett hos Bet365. Använder man dessutom Bet365 bettingbonus så finns det pengar att hämta här tror vi!

Oddsbonusar att använda på Österrike – Sverige

Innan man har blivit en riktigt duktig bettare och direkt kan hitta sina Value bets så är oddsbonusarna ett bra sätt att bygga upp sin bankrulle. Normalt sett vill man ha så stor bonus som möjligt då det är bonussumman man kan få ut om man spelar plus-minus noll med spelbolaget.

Bra bonusar tycker vi är dessa:

  1. NoAccountBet – 100% upp till 2000 kr
  2. Snabbare – 100% upp till 1000 kr
  3. Bethard – 100% upp till 1000 kr

Här har vi listat fler av de bästa oddsbonusarna på EM 2024.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *