Nyheter

Speltips – Tyskland vinner fotbolls EM 2024

Fotbolls-EM 2024 är en fest för oss fotbollsälskare och en tid då vi får se några av Europas bästa lag tävla om EM guldet. Vi ska ta och titta på värdnationen och en av de stora favoriterna Tyskland i vårt speltips.

Speltips - Tyskland vinner fotbolls EM 2024

Speltips – Tyskland vinner fotbolls EM 2024

Ett lag som många experter tippar gå långt i EM är Tyskland. Tysklands starka fotbollstradition och imponerande lag gör dem till en av de hetaste favoriterna att ta hem turneringen. I vårt speltips ger vi svaret på varför Tyskland kommer vinna fotbolls-EM 2024. Tänk på att lägga ditt spel på ett spelbolag med svensk licens.

Starka spelare i alla lagdelar

Den stora anledningen till att vi tror att Tysklands kommer vinna fotbolls-EM 2024 deras otroligt starka trupp med spelare som är kapabla att göra skillnad i varje lagdel.

I backlinjen är Antonio Rüdiger en nyckelspelare som har imponerat både på klubbnivå med Real Madrid och i det tyska landslaget. Hans defensiva skicklighet och förmåga, styrka och förmågan att spela upp bollen gör honom till en pålitlig försvarsspelare.

På mittfältet hittar vi İlkay Gündoğan, en dynamisk mittfältare som har varit en viktig del av Manchester Citys framgångar under de senaste åren samt numera även i Barcelona. Hans förmåga att dominera mittfältet och hans förmåga att leverera avgörande passningar och mål gör honom till en nyckelspelare för Tyskland.

I anfallet finns Leroy Sane, en snabb och skicklig ytterforward som har förmågan att skapa chanser ut ingenting och göra mål på många olika sätt. Sane är en av de mest spännande anfallarna i europeisk fotboll och är en mardröm för motståndarna i EM.

Tysklands imponerande fotbollstradition

Utöver individuella spelares skicklighet har Tyskland en imponerande fotbollstradition som talar för deras framgång. De har tidigare vunnit fotbolls-EM tre gånger (1972, 1980 och 1996) och har också vunnit Världsmästerskapet fyra gånger. Detta visar på deras förmåga att prestera och hantera pressen som kommer med att vara favoriter. De har även goda chanser att vinna fotbolls VM 2026.

Speltips: Tyskland vinner fotbolls EM 2024

Med en stark trupp, imponerande individuella spelare och en rik fotbollshistoria är det inte svårt att se varför många tror att Tyskland har en bra chans att vinna fotbolls-EM 2024.

När du bettar ska du se till att spela där oddset här högst detta gäller oavsett om du bettar på EM eller vill spela på bästa odds på Premier League.

Bästa odds på Tyskland är 8,00 hos Unibet

Läs även våra speltips på England och speltips på Frankrike som vinnare av EM guldet.

Speltips – England vinner fotbolls EM 2024

Vi har ett speltips på att England vinner Fotbolls EM 2024 och vi ska titta på oddsen och analysera deras chanser till EM guld 2024. Vi ger England hela 25% chans att vinna EM när vi har tittat på spelartrupper och tidigare resultat inför EM. Vad kan man då betta på England och göra ett bra bet?

Speltips - England vinner fotbolls EM 2024

Englands vinstchanser

Först och främst är det värt att notera att 25% är vår bedömning, och det ska sägas att detta är en mycket hög siffra och den kanske inte alls stämmer överens med din bedömning. Du måste själv göra det jobbet och komma fram till vilket lag som är favorit och hur troligt det är att de vinner EM. Hos oss är England favoriter och vi tror på dem stenhårt.

Om 25% är en riktig bedömning innebär det att vi kan spela på England till 4 ggr pengarna och göra ett bra bet!

Fotbollem.com

När du har gjort din analys kan du kolla in på Betsmarts oddstabell och se till vilket odds du kan betta och fortfarande göra ett bra spel. Det är viktigt att göra denna analys om man ska bli en vinnare på sportsbetting i det långa loppet.

Lägg ditt spel tidigt

Något som vi tycker är viktigt för att få bra odds på favoriterna är att man lägger sitt spel tidigt. England som är en av de stora favoriterna kommer att få ett lägre odds ju närmare turneringen vi kommer. Allra bäst odds får man flera månader innan folk har börjat betta på dem som vinnare av EM slutspelet.

Tror man istället på en outsider i EM så kan man definitivt vänta med att lägga sitt spel. Oddsen på dem brukar gå upp och det kan de flera hundra ggr pengarna om en av dessa skulle gå hela vägen och ta EM guld. Men det är inte speciellt troligt.

Här hittar ni aktuella vinnarodds på EM 2024.

Bäst odds på England finns just nu hos Unibet

Räkna ut ditt eget vinnarodds på England

För att beräkna sannolikheten för att England vinner EM kan du göra följande: Du tror på en 25% chans för England att vinna. Det motsvarar oddsen 0,25 (25/100).

Beräkna det spelbara oddset: För att göra ett bra bet behöver oddset vara högre än sannolikheten. Det beräknas som 1 / sannolikhet. I vårt fall blir det 1 / 0,25 = 4.

Detta innebär att oddsen måste vara högre än 4.00 för att göra ett fördelaktigt spel på att England vinner EM. Om man tror på 25% vinstchans som vi gör. Detta är ett enkelt sätt att utvärdera om oddsen du får är spelbara eller inte.

Du använder samma metod om du ex vill jämföra odds på Allsvenskan

Speltips – Frankrike vinner EM guld 2024

I vårt speltips ska titta vi titta på oddsen och analysera Frankrikes chanser att vinna EM guld 2024. Det viktigt att förstå och analysera chanserna för Frankrike att vinna Fotbolls EM 2024 på ett djupet för att kunna hitta ett Value Bet. Med en satt sannolikhet på 20% för deras seger, öppnar vi upp möjligheten att hitta värde i oddsen och lite olika strategier för att maximera potentiella vinster.

Speltips - Frankrike vinner EM guld 2024

Frankrikes vinstchanser

Först och främst är det värt att notera att 20% vinstchans är vad vi har kommit fram till i vår analys. Du måste givetvis göra din egen bedömning och sätta en procentsiffra på den. 20% innebär att Frankrike skulle vinna en turnering av fem om den skulle spelas flera gånger. Frankrike är ett starkt fotbollslag med framstående spelare som Mbappe, Varane och Dembele och har en historia av bra prestationer bakom sig. Deras status som en av favoriterna reflekterar deras potential att gå långt i turneringen.

När det gäller att hitta spelbara odds, är det viktigt att jämföra oddsen som erbjuds av olika bookmakers. Oddsen varierar beroende på var du spelar, och det kan finnas möjligheter att hitta bättre odds än genomsnittet i en bra oddsjämförelse.

Fotbollem.com

Lägg spel vid olika tillfällen

Ett vanligt tillvägagångssätt för att maximera vinster på långtidsspel som vinnaren av EM är att överväga att betta i olika faser av turneringen. Oddsen kan förändras över tid beroende på lagets prestationer, skador och andra faktorer. Om Frankrike går långt i turneringen och deras prestationer överensstämmer med förväntningarna, kan oddsen på deras seger minska. Att satsa tidigt innan turneringen börjar kan ge dig fördelen av bättre odds.

Å andra sidan, om du ser att Frankrikes prestationer inte är i linje med förväntningarna, kan du hedga dina satsningar genom att satsa på andra lag som verkar ha bättre chanser. Detta minskar din risk och ger dig en chans att minimera förluster.

Även om spelbolagen sätter oddsen 20%, kan din analys hjälpa dig att bestämma om detta är rätt odds eller inte. Men vårt speltips är att om du får ett odds bättre än 5.0 så är det ett bra bet!

Bäst odds generellt på långtidsspel finns hos Unibet

Räkna ut ditt eget vinnarodds på Frankrike

För att bestämma vilka odds som skulle vara fördelaktiga för ett 20% spel på Frankrike att vinna Fotbolls EM 2024, kan vi använda oss av en enkel beräkning. Oddsen bör vara tillräckligt höga för att ge en potentiell vinst om chanserna faktiskt överstiger oddsen. Här är hur du kan tänka:

Beräkna sannolikheten av vinst: Du tror på en 20% chans för Frankrike att vinna. Det motsvarar oddsen 0,20 (20/100).

Beräkna det nödvändiga oddset: För att göra ett fördelaktigt spel behöver oddset vara högre än det inverterade sannolikhetsvärdet. Detta beräknas som 1 / sannolikhet. I ditt fall blir det 1 / 0,20 = 5.

Detta innebär att oddsen måste vara högre än 5.00 för att göra ett fördelaktigt spel baserat på din bedömning av 20% chans för Frankrike att vinna EM. Detta är ett enkelt sätt att utvärdera om oddsen som erbjuds av spelbolagen är tillräckligt attraktiva för dig att göra ett spel.

För att sedan spela på det högsta oddset använder du enklast en oddsjämförelse på fotboll som snabbt ger dig bästa oddset på matcher och vinnarspel.

Så spelas Damernas fotbolls VM 2023

Här hittar ni allt om Damernas fotbolls VM 2023 som spelas i Australien och på Nya Zeeland mellan den 20 juli och 20 augusti 2023.

Så spelas Damernas fotbolls VM 2023

Damernas fotbolls VM 2023 – Grupper och gruppspel

Här är alla grupperna i VM slutspelet 2023:

 • Grupp A: Nya Zeeland, Norge, Filippinerna, Schweiz
 • Grupp B: Australien, Irland, Nigeria, Kanada
 • Grupp C: Spanien, Costa Rica, Zambia, Japan
 • Grupp D: England, Haiti, Danmark, Kina
 • Grupp E: USA, Vietnam, Nederländerna, Portugal
 • Grupp F: Frankrike, Jamaica, Brasilien, Panama
 • Grupp G: Sverige, Sydafrika, Italien, Argentina
 • Grupp H: Tyskland, Marocko, Colombia, Sydkorea

Sverige spelar alltså i grupp G tillsammans med Sydafrika, Italien, Argentina. Det var ingen drömlottning men inte heller någon dålig lottning. Vi kunde fått ex lag som Danmark, Norge och Brasilien i lottningen men det slapp vi alltså.

Sveriges matcher i VM 2023

I gruppspelet spelar Sverige damlandslag följande landskamper:

 • 23 juli 2023 kl 07:00 Sverige – Sydafrika Sky Stadium, Nya Zeeland
 • 26 juli 2023 kl 09:30 Sverige – Italien Sky Stadium, Nya Zeeland
 • 2 augusti 2023 kl 09:00 Argentina – Sverige FMG Stadium, Nya Zeeland

Läs även speltips på Sveriges Dam VM matcher om ni vill ha mer info om våra motståndare.

Vi inleder VM slutspelet med att möta Sydafrika som är ett lag som vi bör besegra ganska enkelt. Därefter möter vi Italien som är den svåraste motståndaren i gruppen och här kan Sverige få vissa problem. Avslutningsvis så möter vi Argentina som vi bör besegra men som ändå kan vara svåra att möta med en del snabba och tekniska spelare.

Slutspelet i VM

Slutspelet i VM tar vid efter gruppspelet och startar den 4 augusti. Förhoppningsvis vinner Sverige gruppen och då möter vi det lag som blir tvåa i grupp E. Med stor sannolikhet blir det Nederländerna då USA förväntas vinna gruppen. En tuff uppgift i så fall. Så här spelas åttondelsfinalerna:

Fredagen den 4 augusti
Vinnare av Grupp A mot Tvåan i Grupp C
Vinnare av Grupp C – Tvåan i Grupp A

Lördagen den 5 augusti
Vinnare av Grupp E – Tvåan i Grupp G
Vinnare av Grupp G – Tvåan i Grupp E

Söndagen den 6 augusti
Vinnare av Grupp B – tvåan i Grupp D
Vinnare av Grupp D – tvåan i Grupp B

Måndagen den 7 augusti
Vinnare av Grupp F – Tvåa i Grupp H
Vinnare av Grupp H – Tvåa i Grupp F

Betta på Österrike – Sverige i EM kvalet

Här har vi samlat flera intressanta speltips för dem som vill betta på Österrike – Sverige i EM kvalet. Detta är en på förhand ganska jämn match och det innebär många spelbara odds.

Betta på Österrike - Sverige i EM kvalet

Speltips Österrike – Sverige

Österrike – Sverige möts två gånger i EM kvalet och först ut är bortamatchen den 20 juni 2023 och därefter hemmamatchen den 12 september. Borta har vi en tuff uppgift där vi får hoppas att Sverige kan ta poäng. På hemmaplan är det bara seger som gäller om vi ska ha chans på direktplatsen till EM i Tyskland 2024.

Speltips 1: Båda lagen gör mål

Sett till de första matcherna så har Österrike släppt in mål i båda sina inledande matcher i EM kvalet:

2023-03-27 Österrike – Estland 2-1
2023-03-24 Österrike – Azerbajdzjan 4-1

Detta gör att vi tror att Sverige har goda chanser att få in minst ett mål på Österrike. Troliga resultat är 2-1 eller 1-1 om man vill tippa även på resultat.

Sverige inledde mot Belgien utan att göra mål men det blev hela 5-0 mot Azerbajdzjan och där såg vi tendenser till ett anfallsspel som lovar gott i matcherna mot Österrike.

Speltips 2: Flest hörnor/Flest inkast Österrike

Att Janne Andersson kommer vara nöjd med ett oavgjort resultat borta är helt givet. speciellt nu när vi tappade så stort mot Belgien. Det innebär att vi kan förvänta oss att Österrike kommer att höra spelet. Det innebär i sin tur att de kommer ha fler hörnor och fler inkast än Sverige. Detta kan kombineras på flera olika sätt.

Vilket spel som finns tillgängligt beror delvis på vilket spelbolag du bettar hos. Flest spel på EM finns normalt sett hos Bet365. Använder man dessutom Bet365 bettingbonus så finns det pengar att hämta här tror vi!

Oddsbonusar att använda på Österrike – Sverige

Innan man har blivit en riktigt duktig bettare och direkt kan hitta sina Value bets så är oddsbonusarna ett bra sätt att bygga upp sin bankrulle. Normalt sett vill man ha så stor bonus som möjligt då det är bonussumman man kan få ut om man spelar plus-minus noll med spelbolaget.

Bra bonusar tycker vi är dessa:

 1. NoAccountBet – 100% upp till 2000 kr
 2. Snabbare – 100% upp till 1000 kr
 3. Bethard – 100% upp till 1000 kr

Här har vi listat fler av de bästa oddsbonusarna på EM 2024.