Så ser du fotbolls VM i Qatar 2022 på TV

Så ser du fotbolls VM i Qatar 2022. Vi har hela listan med TV tider och i vilka kanaler som matcherna sänds i.

Så ser du fotbolls VM i Qatar 2022 på TV

Fotbolls VM i Qatar 2022 på TV

Här är ett fullständigt spelschema med TV tider för VM 2022. Med livestream information och vilka TV kanaler som sänder.

Qatar VM sänds i TV från 21 november till 18 december 2022. Det är då mästerskapet avgörs. Rättigheterna att visa mästerskapet i Sverige är precis som vid tidigare mästerskap hos både SVT och TV4. Detta betyder att de sänder hälften av matcherna var.

Även på livestream finns möjlighet att se samma matcher. SVTs matcher sänds i SVT Play och TV4 visar sina matcher i C More.

Matchtiderna i VM

Gruppspelsmatcherna i VM sänds på TV varje dag kl 11.00, 14.00, 17.00 och 20.00. Det betyder att det går att se alla matcher på det vakna dygnet. Kl 11 och 14 matcherna är dock tidiga för de som går i skolan eller jobbar. Men detta ändras något till slutspelet då sänds matcherna kl 16.00 och kl 20.00.

Med andra ord är det bra matchtider för VM trots att mästerskapet inte spelas i Europa.

Sändningarna på TV startar normalt sett en timme innan matchen startar. Det kan dock variera något med tanke på vilken betydelse eller intresse matchen i fråga har för oss i Sverige.

VM finalen i Qatar 2022

När sänds då VM finalen 2022? Jo, VM finalen spelas på Lusail Stadium i Al Daayen söndag den 18 december kl 16.00 och sänds. Vilken kanal och vilken stream som visar den är ännu inte klart. Men på TV blir det TV4 eller SVT samt via livestream av CMORE eller SVTPlay.

Odds på VM finalen och alla de övriga matcherna i VM finns på Speltipssidan.se. Där finns även bonusar från alla svenska spelbolag med licens.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *